英语四级考试答案
选课中心 APP下载
当前位置:首页 > 外语类 > 英语四级 > 考试答案 > 2021年7月英语四级语法词汇练习(7.13)

2021年7月英语四级语法词汇练习(7.13)

更新时间:2021-07-14 20:27:35 来源:网络 阅读量:

【摘要】 每当黎明的太阳升起,美好的一天又开始了!考必过小编为大家整理了关于“2021年7月英语四级语法词汇练习(7 13)”的信息,一起来看下“2021年7月英语四级语法词汇练习(7 13)”的内容吧!

2021年7月英语四级语法词汇练习(7.13)

121.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

A. distributed B. packed C. prayed D. undertook

122.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

A. domestic B. strain C. purchase D. murder

123.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

A. measure B. maintain C. shelter D. reply

124.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

A. resolved B. resorted C. requested D. reserved

125.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

A. research B. rescue C. vessel D. vast

126.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

A. withdrawn B. vanished C. found D. hung

127.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

A. counting B. stripping C. elaborating D. casting

128.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

A. guard B. accomplish C. roar D. endure

129.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

A. favorite B. available C. convenient D. average

130.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

A. exhausted B. mounted C. wrapped D. restored

解析:

121.A

122.A

123.B

124.A

125.B

126.B

127.C

128.D

129.B

130.A

以上就是考必过小编为大家整理的关于“2021年7月英语四级语法词汇练习(7.13)”的相关信息,只要你愿意走,哪里都会有路。想了解更多考试最新资讯可以关注考必过。

编辑推荐

分享到: 编辑:xiaojingjing